Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВПо морето днес предстои един много приятен ден,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Кадър БТВПо морето днес предстои един много приятен ден,
Коментари Харесай

Станислава Цалова: Тази седмица ще бъде по-прохладна в сравнение с предишната

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Кадър БТВ

По морето през днешния ден следва един доста прелестен ден, успокои синоптичката Станислава Цалова по БТВ.

" На Балканите ще вали до западните елементи на Сърбия. Тук ще има превалявания, само че не в такава степен. Проблемите са там, където дни наред вали и няма къде да отива тази вода.  

В северозападната половина на България и през втората половина на днешния ден ще има стихии и градушки. Над Западна и Централна България ще има облаци и превалявания - тук-там с гръмотевици. Ще има също и уславия за градушка. 

Над източните региони през днешния ден ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността и без превалявания. На моменти вятърът ще се усилва и повече. До 30-35 градуса ще доближат температурите през днешния ден. По Черноморието -  до 28-30 градуса. 26 градуса е температурата на морската вода. Над масивите на запад ще има купесто- дъждовна облачност. В планините ще е слънчево. Утре превалявания ще има на Северозапад. "   

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР